Kljuke za vhodna vrata ne prinašajo samo funkcionalno vrednost

Kljuke za vhodna in notranja vrataKljuke za vhodna vrata in tudi notranje kljuke nimajo samo funkcionalne vrednosti, ampak s svojim videzom pomembno vplivajo tudi na videz vrat. Vhodna vrata so prvi stik obiskovalcev z vašim domom, zato ni vseeno, kakšna vrata in kljuko izberemo. Ponudba za vratne kljuke je danes izjemno pestra, zato se je včasih kar težko odločiti za pravo.
V spletni trgovini Orodjeindom so vam poleg raznovrstnega okovja in orodja za profesionalno in domačo rabo na voljo tudi kljuke za vrata in okna. Naše kljuke za notranja vrata odlikujejo inovativnost, visoka kakovost in moderen dizajn. Montaža kljuk za notranja vrata je enostavna in hitra, inovativni in trpežni mehanizmi pa zagotavljajo možnost uporabe tudi v poslovnih stavbah. Kljuke za notranja vrata odlikujeta tudi 10 letna operativna garancija in ugodna cena.

 

 

Pri izbiri kljuke za vhodna vrata igra pomembno vlogo tudi varnost

Poznamo standardne kljuke za vhodna vrata, ki so v obliki črke L, in okrogle kljuke. Tudi tipov okroglih kljuk je več; nekatere se zavrtijo, z drugimi pa se vrat ne da odpirati in so fiksne. Pri vhodnih vratih v veliki uporabljamo kombinacijo, ki ima na eni strani okroglo in na drugi strani klasično kljuko. Ta zagotavlja večjo zaščito pred morebitnim nasilnim vstopom v poslopje. Ravno varnost je eden ključnih dejavnikov pri izbiri kljuke za vrata.
Glede na slog so zunanje in notranje kljuke lahko moderne ali klasične, ljudi s posebej izbranim okusom pa bodo navdušile tudi kovane kljuke za vrata. Glede na tip sicer ločimo kljuke na cilinder, ključ ali WC. Vratne kljuke lahko izdelujemo iz aluminija, medenine, kovanega železa in plastike. Več je tudi barvnih različic, in sicer krom/krom saten, zlata/zlata saten, antik, alu F1 srebrna, alu F2 šampanjec, alu F4 bronza in črna.
Kakovostne in estetske kljuke za vhodna vrata ali za notranja vrata ter pohištveni ročaji bodo olepšali vaš dom. Zato le obiščite našo spletno trgovino in preverite ponudbo.

Vabljeni!