Kovana kljuka za poseben, unikaten videz vaših vrat

Kovane kljuke za notranja vrataKovana kljuka se s svojo rustikalno obliko odlično poda h kovanim ali lesenim vratom - tako notranjim kot zunanjim oz. vhodnim vratom. Kovana kljuka je izdelana iz kovanega železa in ima dodan barvni premaz. Navadno je kovana kljuka tudi pocinkana, kar pomeni, da je zaščitena pred vremenskimi dejavniki. Tako je kovana kljuka za vhodna vrata še bolj obstojna.
Če ste ljubitelj klasičnih materialov in oblik, potem se boste zagotovo odločili za nakup notranje kljuke iz kovanega železa. Za vse ostale pa je v spletni trgovini Orodjaindom na voljo pestra izbira kljuk za vrata, ki so izdelane tudi iz drugih materialov, denimo aluminija, medenine ali plastike.
Po obliki je kovana kljuka lahko enodelna ali dvodelna, glede na tip pa ločimo kljuke na ključ, cilinder ali WC. Glede na obdelavo je kovana kljuka lahko naslednjih barv: krom/krom saten, zlata/zlata saten, antik, alu F1 srebrna, alu F2 šampanjec, alu F4 bronza ali črna.

 

Kljuke za notranja vrata – za cenik stopite v stik z nami

Poznamo okrogle notranje kljuke in standardne kljuke v obliki črke L. Pri okroglih kljukah imamo tudi več tipov funkcionalnosti. Nekatere se lahko zavrtijo, druge pa so fiksne in se z njimi ne da odpirati vrat. Poznamo tudi kombinacije kljuk, ki so na eni strani okrogle in na drugi strani klasične. Ta kombinacija se najpogosteje uporablja za kljuke vhodnih vrat, saj tako onemogočimo nasilen vstop z vstopne strani.
Najnovejši tip notranje kljuke pa predstavljajo zaustavljalci, ki so tako kot ročaji za vrata v veliki meri namenjeni notranjim vratom, ki so lahko tudi drsna. Kljuka za drsna vrata ne sme štrleti iz vrat, ker morajo ta zdrsniti mimo ali v steno. Zato za kljuke za drsna vrata pride v poštev izrez v vratih ali pa utopni ročaj.
Razmišljate o nakupu kljuke za notranja vrata? Za cenik oziroma ceno nas pokličite na 040 830 876 ali pišite na info@orodjeindom.si. Cenik za kljuke za notranja vrata ne vključuje samo cen za notranje kljuke, temveč tudi za zunanje kljuke.

V naši spletni trgovini boste našli kljuke za vrata, ki jih odlikuje inovativnost, visoka kakovost, moderen dizajn in ugodna cena. Obiščite našo spletno trgovino in se prepričajte, kako ugodna je lahko cena kljuke za notranja vrata. Cenik naših izdelkov lahko dobite tudi v naši prodajalni, ki se nahaja v Novi Gorici.

Vabljeni!