Kovane kljuke – vratne kljuke iz kovanega železa za ljubitelje klasike

Kovane vratne kljuke in ročajiKovane kljuke so rustikalne oblike, primerne so za notranja in zunanja vrata in so po videzu ponavadi klasičnih ali retro oblik. Kovane kljuke so namenjene zlasti tistim, ki so naklonjeni klasičnim materialom in oblikam. So pa kovane kljuke zelo obstojne, saj so pocinkane in zato odlično zaščitene proti vremenskim vplivom.
V spletni trgovini Orodjeindom je na voljo široka izbira kljuk, tako kar se tiče materialov in oblik kot tudi barve. Glede na stil so vratne kljuke lahko moderne ali klasične. Za vse ljubitelje klasičnega sloga so odlična izbira kovane kljuke. Poleg kovane kljuke pa se lahko odločite tudi za kljuko iz medenine, aluminija in plastike.
Oblika vratne kljuke je lahko enodelna ali dvodelna, glede na tip pa ločimo vratne kljuke na ključ, cilinder ali WC. Širok je tudi nabor barvnih odtenkov: zlata/zlata saten, alu F1 srebrna, krom/krom saten, antik, alu F2 šampanjec, alu F4 bronza in črna.

 


Kljuke za vrata - cenik priča o ugodnih cenah

V naši spletni trgovini kljuk za vrata boste našli cenike posameznik kljuk, ki jih boste lahko potem kar z enim klikom dodali v košarico in naročili. Kljuka za vrata bo pri vas v kar najkrajšem možnem času. Izberite med različnimi modeli, od minimalističnih in modernih kromiranih kljuk, do klasičnih kljuk rustikalnega izgleda, v naši trgovini boste zagotovo našli kljuko zase, ne glede na vaš okus.

Kljuke za vrata so zaščitni znak vsakega doma in prav tako predstavljajo vašo osebnost. Zato obiščite našo spletno trgovino, kjer vas bo zagotovo prepričal pester izbor artiklov. Vaš dom bo z našimi izdelki videti lepši, pa naj bodo to kovane vratne kljuke ali pa pohištveni ročaji za kuhinje, predale in omare.

Vabljeni!