Pohištveni ročaji za vse vrste pohištva

Pohištveni ročaji predstavljajo nepogrešljivi del pohištvenega okovja, saj pohištvu dajejo funkcijo in uporabno vrednost. Poleg funkcionalnosti pa pohištveni ročaji pohištvu dajejo tudi estetski poudarek.
V spletni trgovini Orodjeindom so vam poleg raznovrstnega okovja in orodja za profesionalno in domačo rabo na voljo tudi ročaji za vse vrste pohištva: ročaji za omare, ročaji za kuhinje, pa tudi ročaji za otroško pohištvo, na primer utopni ročaji. Pester izbor artiklov vas bo popeljal do vašega osebnega okusa. Tudi ljubitelji klasičnega sloga bodo prišli na svoj račun, saj jih bodo navdušili starinski ročaji za omare ali za kuhinje. V vsake primeru pa bo vaš dom z našimi izdelki zagotovo videti lepši.

 

 

Utopni ročaji predstavljajo odlično rešitev za otroško pohištvo

Utopni ročaji so pohištveni ročaji, ki so na nek način »vdrti« v pohištvo. Ker z ničemer ne izstopajo iz same strukture pohištva, so povsem varni, to pa je še posebej pomembno, kadar gre za otroško pohištvo.
Otroci so naše največje bogastvo in njihova varnost je gotovo na prvem mestu. Nasploh je v našem domu po prihodu novega družinskega člana vsaj za nekaj časa vse prilagojeno njemu. Tako skušamo otroke zaščititi pred preostrimi izpostavljenimi robovi, pred prenizko postavljenimi knjigami ali dekorativnimi predmeti, ki bi jih lahko naši mali nadobudneži potegnili s polic in se poškodovali, in nasploh pred vsem, kar bi lahko na kakršen koli način ogrozilo zdravje in varnost naših najmlajših.


Pohištveni utopni ročaji za omareTo pravilo pa v mnogih domovih ne velja pri odločanju o pohištvenih ročajih, ki so nameščeni na pohištvu v otroških sobah. Tudi neustrezni in nerodni pohištveni ročaji za omare, vrata in predale lahko zelo hitro postanejo vzrok ali vir raznih bušk ali še hujših poškodb. Zato moramo kot odgovorni starši predvideti takšne zaplete in jih skušati z izbiro otroku prijaznih pohištvenih ročajev preprečiti. Ker utopni ročaji niso izbočeni, otrok povečini ne zanimajo, zato omar ali predalov niti ne poskušajo odpirati. To pa je gotovo velika prednost v smislu njihove varnosti.
Na izbiro pa imamo tudi ročaje, ki so povsem zaobljeni in jih nekateri proizvajalci poimenujejo kar otroški pohištveni ročaji. Tudi ti ročaji so zelo varni in primerni za otroške sobe, saj so povsem zaobljeni in tako onemogočajo kakršno koli prasko ali poškodbo. Tako otroški kot utopni pohištveni ročaji za omare in predalnike so kljub svojim oblikovnim posebnostim še vedno funkcionalni in prijetni na oprijem.


Vabljeni k ogledu naše spletne trgovine. Vse artikle lahko preprosto naročate preko spleta ali pa nas obiščete v Novi Gorici v naši prodajalni.