Ročaji za vrata in predale – uporabno in estetsko pohištveno okovje

Ročaji za predale ali vrataRočaji za vrata, predale in omaro lahko precej spremenijo videz in podobo vašega doma. Pohištvene ročaje včasih zamenjamo zgolj iz estetskih, pogosto pa tudi iz funkcionalnih razlogov. Stari ročaji za vrata ali predale se namreč lahko polomijo ali pa so nasploh nepriročni.
Vsakdo si v svojem stanovanju ali hiši želi lepega pohištva. Tudi videz in oblika pohištva namreč lahko izboljšata kakovost bivanja oz. naše počutje v stanovanju. K temu pa ne primore le pohištvo, pač pa tudi njegovi ročaji. Z oblikovnega in slogovnega vidika so ti zelo različni. Prav tako so različni materiali, iz katerih so izdelani. Odločimo se lahko za les ali pa za različne kovine.

 

Ročaji za vrata in predale vseh vrst pohištva

V široki ponudbi spletne trgovine Orodjeindom boste poleg raznovrstnega okovja in orodja za profesionalno in domačo rabo našli tudi ročaje za vse vrste pohištva. Na voljo so ročaji za vrata, ročaji za kuhinje, ročaji za omare, otroški in utopni ročaji. Med tako pestro izbiro je včasih kar težko najti ustrezne. Najbolje je vsak ročaj, ki nam je všeč, prijeti v roko. Tako se lahko prepričamo, ali se prilega naši dlani in ali bo ročaj dovolj funkcionalen za odpiranje predalov in vratc. Pri izbiri kuhinjskih ročajev je dobro vedeti, da se majhni ročaji za kuhinje težje očistijo, zato je bolje izbrati večje.
Ko se odločimo za primeren ročaj, nam ostane le še menjava, ki pa ni zahtevna. Pravzaprav je to vsakdo sposoben opraviti kar sam.

 

 

Ročaji za omaro v otroški sobi naj bodo varni

Ročaji za omare v otroški sobi si zaslužijo posebno pozornost. Neustrezni in nerodni ročaji za omaro lahko zelo hitro postanejo vzrok ali vir raznih bušk ali še hujših poškodb. Zato moramo izbrati otroku prijazne ročaje, ki bodo takšne težave preprečili. Najbolj varni so povsem zaobljeni ročaji za omaro ali pa utopni ročaji, ki so vdrti v pohištvo. Ker z ničimer ne izstopajo iz strukture pohištva, so zelo varni.
Tako otroški kot utopni ročaji za omaro so kljub svojim oblikovnim posebnostim še vedno funkcionalni in prijetni za oprijem. Odlično se obnesejo tudi kot ročaji za vrata in predale.

Obiščite našo spletno trgovino. Zagotovo se v naši pestri ponudbi ročajev nahajajo tudi ročaji za vrata, ki vam bodo zagotovo všeč.

Vabljeni.