Stilne kljuke – moderne, klasične, starinske, kovane kljuke za vrata

Stilne kljuke za notranja vrata in omareStilne kljuke se do popolnosti prilegajo moderno oblikovanim vhodnim vratom. Podobno velja tudi za notranja vrata, ki se bodo s takšno kljuko oblikovno ujemala s prostorom, opremljenim s stilnim pohištvom. Izbira kljuk za vrata je velika, tako kar se tiče materiala kot tudi oblike in barve. Najpogosteje se ljudje odločijo za nakup stilne kljuke že ob nakupu vrat, saj je montaža kljuke vključena v ceno montaže vrat.
V spletni trgovini Orodjeindom boste poleg kljuke za zunanja vrata našli tudi kakovostne in na otip prijetne stilne kljuke za notranja vrata. Cena vas bo zagotovo navdušila, saj je zelo ugodna. Glede na slog je kljuka za vrata lahko moderna ali klasična, za vse, ki iščete nekaj posebnega, pa so na voljo tudi kovane kljuke za vrata. Oblika kljuke je lahko enodelna ali dvodelna, glede na tip pa ločimo kljuke na ključ, cilinder ali WC. Kljuka za vrata je lahko izdelana iz aluminija, medenine, kovanega železa in plastike. Izbirate pa lahko tudi med več barvnimi odtenki: krom/krom saten, zlata/zlata saten, antik, alu F1 srebrna, alu F2 šampanjec, alu F4 bronza in črna.

 

 

Stilne kljuke za notranja vrata se bodo ujemale s stilnim pohištvom v prostoru

So vam všeč masivne ali morda bolj minimalistične kljuke za notranja vrata? Vam je všeč občutek masivnih medeninastih kljuk ali vam je bolj domač občutek lahkih aluminijastih kljuk?
Stilne kljuke klasičnega rustikalnega sloga bodo poudarile sliko urejenega življenjskega prostora. Stilne kljuke masivnega lesa pa zaznamujejo okrasni elementi, ki obogatijo njihov videz in s tem tudi videz vrat.
Izbrane stilne kljuke poskrbele tako za funkcionalno kot tudi za estetsko popolnost vaših notranjih vrat, ne glede na to, za kakšen slog, material ali barvo se boste odločili.

 

 

Kovane kljuke za notranja in zunanja vrata

Kovane kljuke za vrata navdušujejo predvsem tiste ljubitelje klasičnih materialov in oblik. Posebna rustikalna oblika kljuke je primerna tako za notranja kot zunanja (vhodna) vrata. Kovane kljuke za zunanja vrata so navadno tudi pocinkane, kar pomeni, da so odlično zaščitene proti vremenskim nevšečnostim in tako tudi bolj obstojne.

Razmišljate o nakupu kljuke za notranja vrata in vas zanima cena? Pokličite nas na 040 830 876 ali nam pišite na info@orodjeindom.si. V ceniku boste našli cene tudi za kljuke za omare.
Vabljeni.